Betrouwbare service Met een goed gevoel uw thuis uit handen geven Contact BAS BOEKEE Aannemersbedrijf Alles kennis voor de bouw onder één dak in een gedreven team van specialisten Contact BAS BOEKEE

Verbouwing

Bij een verbouwing komt veel om de hoek kijken en u heeft waarschijnlijk veel vragen. Waar moet u beginnen, wat is handig om te doen en wat zullen de bijbehorende kosten zijn? Bouwbedrijf Boekee helpt u graag verder in dit proces.

Een verbouwing kan dus ervaren worden als een hele last en wij willen u hier graag in ontzorgen. Gaat het om een gedeelte van uw woning zoals bijvoorbeeld de keuken en badkamer of betreft het de gehele woning of uw werkruimte?

Voordat u overgaat tot de verbouwing bezoeken wij de locatie zodat wij een goed beeld krijgen van de situatie en nemen uw wensen en eisen met u door. Wat zijn de mogelijkheden en wat zouden de eventuele problemen kunnen zijn waar we tegen aan lopen.
Ook bespreken we de kosten en het budget wat u wilt besteden. Zo kunnen we gericht een offerte toesturen zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wij zijn positieve denkers en zien ieder verbouwing als een uitdaging. Of het nu gaat om een aanbouw, dakkapel of complete renovatie.

Vraag offerte aan

Heeft u een woning met lastige rondingen of hoeken en gaten? Dan komt maatwerk het beste tot zijn recht.

Onze meubelmaker maakt met plezier een meubel op de desgewenste plek voor bijvoorbeeld efficiënte bergruimte.

Bepalen van budget

Bespreken van wensen en eisen

Afstemmen van materialen

Maken van schetsontwerp

Realiseren van maatwerk

ONZE WERKWIJZE

Bouwbedrijf Boekee streeft ernaar een verbouwing zo geordend mogelijk te laten verlopen. Zo behouden we het overzicht en blijft de planning haalbaar.

Indien gewenst zorgen wij voor een tijdelijke ‘keuken’ of ‘badkamer’ zodat u tijdens de gehele verbouwing er minder ongemakken van ondervindt.

Bezoek op locatie

Wensen en eisen bespreken

Budget vaststellen

adviseren

Streefdatum voor oplevering bespreken

Offerte opstellen